app voor snel sex Haarlem

Television, business, investing, Jobs, Real Estate, computers. Als ze met hun applicatie Pure worden toegelaten, en ze een een database van gebruikers weten op te bouwen, zou het in theorie uiterst gemakkelijk moeten zijn om een sekspartner te scoren. Kontakte, drive, kalender, google √úbersetzer, fotos, mehr, shopping. Klinkt simpel, maar vooral ook een beetje creapy. Zoals gezegd ligt de app nog niet in de App Store van Apple, en een Android-versie is nog zon twee maanden van een lancering verwijdert. Auteur: Erwin, gepost om 11:21 3 Reacties, online daten zonder rompslomp, met als enige doel het vliegensvlug scoren van een sekspartner. There's an app for that!

Pure: nieuwe app om razendsnel een vluggertje te scorenapp voor snel sex Haarlem

Zo werkt het, na het aangeven van je voorkeuren (man/vrouw zoekt man/vrouw) laat de app meteen potentile sekskandidaten in je buurt zien. Issues, People, Religion, sports, baseball, Basketball, Soccer. Alternative, Fitness, Medicine, home, consumers, Cooking, Family, news.

Daarnaast is het nog maar de vraag of het puriteinse beleid van apple dergelijke hookup-apps met een risicorandje wel wil toelaten. Louter op basis van een profielfoto kun je gebruikers een verzoek sturen, die de ontvanger dan ook louter op basis van jouw profielfoto kan aannemen met Okay of afslaan door op No way te drukken. Google-Konto, suche, maps,, play, news, gmail. Hardware, Internet, Software, games, gambling, RPGs, Video Games, health. Noch mehr von Google. Media, Newspapers, Weather, science, biology, Physics, Psychology, society. Tot die tijd hebben dit filmpje van de makers van Pure, die waarschijnlijk net zo bizar is als de app zelf.