sex afspraak in Breda

dan opgeschoven! Zou overal toegestaan moeten zijn toch? En dat zeg ik, een (bewust ) alleenstaande, niet zoekende mannelijke naturist. En wanneer zie je het wel ( of goed ). Floris 17:03 Hmm,. Wellicht dat als er aandacht voor is, het sowieso stopt. 12:07 geweldig johnnyvang, temperaturen rond de 25 graden vindt ik al voldoende. We zijn het geheel met je eens, wat een eikel.

Sarah 19:03 Is heel het domein van de Galderse meren nu naaktstrand of niet? Peter 12:24 Ik zou heel graag naar het strand komen maar ik ben bang dat ik spontaan een erectie zou krijgen. Wout 09:19 Ben een vaste bezoeker als de temperatuur goed is ben ik op Galder sexdating in Ermelo te vinden en het helemaal met Kees en Thea eens wij moeten er met zijn allen voor zorgen dat dit soort personen verdreven worden. Als fervent roker ben ik van mening dat dit moet kunnen ook maar raap ik aan het eind van de dag vaak ook helaas een aantal andere peuken op, jammer dat niet iedereen zijn afval opruimt: vindt het et meer dan normaal. Graag zou ik weer met hem in contact komen en hoop dat hij dit leest. Maar hopelijk brengt het najaar nog wat mooie Galder dagen. Of je een discussie/ruzie hebt vermeden is nu een grote vraag. Taboe is misschien te zwaar gezegd, maar naaktrecreatie heeft toch een zekere lading dat het vreemd is, merk ik zo nu en dan. Beetje prive zitten kan niet eens meer men kijkt vanaf de openbare weg en snelweg zo tegenhet naaksrand aan. Gewoon door genieten van de mogelijkheid naakt te kunnen zijn natuurlijk, maar misschien heeft iemand nog een aantrekkelijk advies voor. Rick 22:58 Lieve Britt, Is het echt waar?